Hovenier Woudenberg

Midden in het groene Woudenberg is hoveniersbedrijf Art gardens gevestigd. Dit nog jonge hoveniersbedrijf realiseert van begin tot eind uw particuliere tuin of zakelijke bedrijfstuin. Hiernaast zijn wij als hoveniersbedrijf ook gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van uw tuin. Hierbij staat duurzaamheid centraal.

 

Duurzaam hoveniersbedrijf Woudenberg

De laatste jaren is duurzaamheid een steeds belangrijkere factor geworden. Zeker ook binnen de hovenierssector.

Ons doel is om tuinen op een zo duurzaam mogelijke manier aan te leggen. Bijvoorbeeld maakt hoveniersbedrijf Art gardens zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen voor een optimale 'groene' tuin. Tevens zijn wij als hoveniers onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van  zwemvijvers en daktuinen van sedum. Deze laatste draagt bij aan luchtzuivering.

 

Hoveniersbedrijf Woudenberg beplanting
Hoveniersbedrijf Woudenberg Art gardens
Hoveniersbedrijf woudenberg sedum dak

Op maat gemaakt plan door een deskundige hovenier in 3 stappen

Ontwerp: Bij hoveniersbedrijf Art gardens staat uw wens centraal

Voordat wij beginnen met het aanleggen van uw droomtuin wordt er ,nadat u vrijblijvend een afspraak met ons heeft gemaakt voor een advies gesprek, in overleg een tuinontwerp gecreëerd. Hierin onderscheiden wij ons als hoveniersbedrijf Art gardens door veel prioriteit te leggen in het klantcontact en heldere communicatie. Dit om tot een passend tuinontwerp te komen.

 

Aanleg: Het hoveniersbedrijf voor uw droomtuin

Nadat besloten is welk tuinontwerp aan al uw wensen voldoet kan de aanleg van uw droomtuin beginnen. Uw tuin is bij onze vakbekwame hoveniers in goede handen. Art gardens hoveniersbedrijf is vakbekwaam in verschillende werkzaamheden, namelijk: Tuin aanleg, tuin renovatie, daktuinen, zwemvijvers, bestrating, grondwerk, veranda's, pergola's, zwembaden, lichtkoepels, onderhoudsvrije tuinen en meer.

 

Onderhoud: Het gehele jaar een prachtige tuin

Ook na de aanleg van uw droomtuin staat een op maat gemaakt onderhoudsplan naar uw wensen centraal. Of u nou kiest voor een vrijwel onderhoudsvrije tuin of een tuin waarbij meer werkzaamheden gedurende het jaar nodig zijn, Art gardens hoveniersbedrijf in Woudenberg weet hierin altijd goed advies te geven, zodat u zo lang mogelijk van uw tuin kunt genieten. Mocht u liever geen onderhoud aan uw tuin willen, dan kan samen met Art gardens gekeken worden naar de mogelijkheden hiervoor.